IGO Gps Navigáció

igo gps navigació

Igo Gps Térkép

igo gps navigacio

 

Linkek>>

Gps készülék

Gps navigácios rendszer

Mobil olcson

Mobil Internet

Csengöhangok Ingyen

-0001.11.30. 00:00 (i)Az igo Gps navigáció napjainkban egyre elterjedtebb, kevés olyan ember van aki valamilyen formában ne hallott volna erről a technológiáról, hiszen a számítógépek laptopok pda-k világát éljük és már rég elérkezett annak az ideje hogy a hagyományos könyv formátumú térképeinket lecseréljük valami modernebbre valami jobbra..

Az iGo Gps navigációs rendszer a Destinátor utódjaként mára a legkedveltebb és legelterjedtebb navigációs szoftveré nőtte ki magát, sikerét a felhasználó barát felületének és megbízhatóságának köszönheti.

Első megjelenése óta nagyon sok előnyös változáson ment át a szoftver és a legújabb verziója már a három dimenziós megjelenítést is támogatja.

igo gps navigaciók

Miért az iGo Gps navigáció ?

Mert az iGo 8 –at nagyon egyszerű használni csak elég behelyezni a futatásra alkalmas PDA vagy PNA készülékbe és a szoftver már is működik, nincs szükség különösebb szakértelemre a telepítéshez  mint egyes vetélytársánál. A másik nagy előnye hogy akár egész Európát beutazhatjuk és nem kel semmit átalítani másik térképre váltani csak a cél pontos címét megadni és az iGo Gps navigáció segíteni fogja az úti célunk mielőbbi elérését.

A 3D-s térkép megjelenítés segíti a tájékozódásunkat a képernyőn megjelenő környezetünkben lévő épületek és nevezetességek látványa  az út domborzatok valósághű megjelenítése nagyban hozzá járul a könnyebb tájékozódáshoz. Magyarországon több mint 30 nagyobb városban érhető el a 3D térkép és ezen felül Budapesten még 25 nevezetességet ismer a szoftver köztük a parlament és a hősök tere pontos mása is megjelenik.

igo gps

Az igo gps navigáció a POI-k terén is nagy fejlődésen ment át  a több mint 8 millió rendelkezésre álló pont közül melyeket az internetről letölthetünk és akár saját Poikat is elmenthetünk melyeket meg is oszthatjuk az interneten másokkal.

Az iGo my way rendszerében a térképeinket naprakészé varázsolhatjuk a folyamatos frissítések segítségével melyek azonnal megjelenek ha valamilyen lényegesebb főút módosítás történik. Az iGo 8 Európa szoftvert egy 2Gb-os memória kártyán vásárolhatjuk meg melyhez rendelkezésre bocsátanak egy my way azonosítót is és DVD lemezen is megkapjuk a szoftvert. Emellett Magyarországon is elérhetővé vált Észak Amerika térkép szoftvere is mely szintén 3D megjelenítéssel egy különálló 2Gb-os memória kártyán kapható.

A régi iGo My way felhasználok jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá kedven igo Gps navigációs szoftverük legújabb példányához. Viszont azokra is gondolt a gyártó akik nem szeretnék lecserélni a régebbi verziójú iGo-t, ezekhez továbbra is elérhetők lesznek a térképek frissítései.

Az iGo Jellemzői és használata

A szoftver nagyon egyszerűen kezelhető, a menürendszer több nyelven elérhető. Az igo Gps navigációs térkép szoftver kezelése nagyon gyorsan megtanulható. A beállítások és az egyéb funkciók pár kattintással bármelyik menürészből elérhetők. Az intelligens keresőrendszer segítségével választhatunk az eltárolt címek és megadhatunk pontos új úti célokat is, néhány perc alatt összeállítható egy több pontból álló útvonalterv. Mindezek után az igo Gps navigáció hangutasításokkal és képek megjelenítésével elvezet minket a megadott címre.

2D és 3D nézetek a térképben

Az iGo GPS navigáció szoftver rengeteg technikai módosítással és előnyös megjelenítési újítással bővült. A legújabb funkciók között megtalálható a térképnagyító és döntő rendszer, mely segít a kereszteződéseknél a tájékozódásban mivel automatikusan nagyítja és elforgatja a térképet és ennek hatására sokkal könnyebb átláthatjuk a manővert. A nagyfelbontású VGA kijelzőn a továbbfejlesztett felhasználói felület valódi élményt nyújt a térképek böngészése közben. Menet közben használhatjuk a két és háromdimenziós nézetet, ha letérünk a megadott útvonalról az iGo GPS navigáció automatikusan újratervezi az útvonalat a leggyorsabb megközelítést szem előtt tartva. Az elkerülés funkció segítségével kizárhatjuk a forgalmi dugókat és az esetleges akadályokat melyeket el szeretnénk kerülni. Az automatikus nappali és éjszakai módváltás funkciónak köszönhetően a program automatikusan vált a nappali és éjszakai üzemmódok között. Az álló és fekvő képernyő üzemmódot pedig minden iGo GPS navigáció kompatibilis készüléken használható. A szoftver számos olyan új funkciót tartalmaz mely a felhasználok kényelmét szolgálja.

Az iGo GPS navigáció szoftver utcaszintű térképeivel jelenleg 26 európai országba utazhatunk háztól házig, az igazán részletes térképek a házszámokat is tartalmaznak. Több POI adatbázis teszi még színvonalasabbá a benzinkutak, szállodák, éttermek, bank automaták, bevásárlóközpontok, autószervizek címei között kereshetünk a POI-k segítségével. Továbbá az egész Európa részletes térképe ráfér egy 1GB -os memóriakártyára, az iGo Gps navigáció egyszerűen tökéletes érdemes kipróbálni..
Egyedi keresés

Címkék: gps navigáció 8 igo navigációk